logo

Klassiske biler og veteranbiler på bilauktion i foråret

Sidder du og drømmer om din næste bil? Og skal det være en af de helt lækre modeller? Du skal have den store pengepung op af lommen, hvis du vil byde på topmodellerne på forårets store bilauktioner, men mindre kan måske også gøre det. Find den bilauktion du vil på, her.

Du finder biler hvor priserne spænder fra flere millioner til de mere ydmyge omkring 100.000 i vurdering. Og vi har samlet en oversigt til dig, så du kan byde på det hele. Eller bare kigge med, når buddene flyver afsted efter de mange hestekræfter, på bilauktion verden over.

Læs også: De 5 dyreste biler solgt på bilauktion

Auktionerne

Auktionerne vi har fundet til dig, foregår i hele verden. Hvis du er interesseret i en auktion, eller en bil på auktionen er det, for de fleste auktioners vedkommende, muligt at fjernbyde på bilerne.

De forskellige auktionshuse holder ofte auktioner i de samme områder, nogle dage i træk. Så hvis der er ferieplaner der mangler, at blive udfyldt, så kan du jo notere dagene og tage på bilauktionsferie. Selvom veteranbilerne måske er for pebrede, kan det jo være meget sjovt, at komme helt tæt på de fantastiske maskiner.

Place Vauban, Paris, RM Sothebys, 6. februar 

Biler fra: 112.000

Retromobile show week, byder på et par anselige auktioner. Blandt andet denne RM Sothebys-auktion, hvor du blandt andet kan byde på en Porsche 550 RS Spyder fra 1956, der har en vurderingspris på ca 30.000.000 kroner.

Du behøver dog ikke have den slags penge for, at være med. Bilernes vurderingspriser starter fra ca. 112.000 kroner for en 2CV fra 1957.

Se Auktion

Grand Palais, Bonhams, Paris, 7. februar

Biler fra: 67.000

Bonhams auktioner til Retromobile er også et besøg værd. Du kan byde på forskellige sjældne bilnips, samt en masse fede biler. En af de absolutte topbiler på auktionen er en BMW 507 Roadster Series I. Den kan blive din for en pris mellem 13 og 16 millioner kroner, vurderer Bonhams.

Se Auktion

The Amelia Island auktioner, 5-8. marts: Gooding & Company, Bonhams, RM Sothebys og Russo & Steele

Biler fra: Ikke oplyst

På Amelia Island afholder flere af de store huse bilauktioner for klassiske biler og veteranbiler. Der er ikke oplyst vurderingspriser på bilerne endnu, men du kan se nogle af bilerne, der vil blive solgt på auktionerne.

Du kan for eksempel få fingrene i en ægte formel 1-racer: En Brabham BT26 fra 1968.

Gooding & Company auktion

Bonhams auktion

RM Sothebys auktion

Russo & Steele auktion

Fort Lauderdale, Florida, 29-30. marts

Biler fra: Ikke oplyst

Hvis du vil et smut til USA og Florida til foråret, så kan du svinge forbi denne auktion. Den foregår i Fort Lauderdale og er arrangeret af RM Sothebys.

I skrivende stund er der kun lagt fire biler op på auktionssiden. Der vil sikkert blive lagt flere på løbende, så det er værd, at holde øje med siden. Indtil videre er der for eksempel en Buick Skylark Convertible til salg.

Se auktion

Goodwoods Members meeting, 7. april:

Biler fra: 130.000

Tag en forårstur til det engelske, til Goodwoods Members Meeting og oplev et ekstravagant biltræf og en auktion, der helt sikkert bliver lidt ud over det sædvanlige. Du skal dog være medlem af Goodwood Road Racing Club.

Det kan man blive på Goodwoods hjemmeside, og så er du klar til at opleve det hele, samt byde på en Aston Martin DB4 fra 1962, der er vurderet til en hammerslagspris omkring 2,5 millioner kroner.

Se auktion

Essen, Techno-Classica, 11-12. april

Biler fra: Ikke oplyst

Techno-Classica er et kæmpeshow! Det er en kæmpe oplevelse for en klassisk bilnørd, og samtidig kan du komme på auktion i Essen, hvor Techno-Classica foregår.

Ikke overraskende er det muligt, at byde på en masse BMW’er og Mercedes’er. For eksempel en Veritas BMW Rennsport fra 1949.

Se auktion

Palm Beach, Florida , Barrett-Jackson auktion, 11-13. april

Biler fra: Ikke oplyst

Samtidig med Techno-Classica, i Palm Beach, Florida, finder du Barrett-Jackson’s auktion. Der er fokus på amerikanerbiler, som du kan få i alle afskygninger, på denne auktion.

Og hvis du køber en bil på auktion, så kan Suitrace hjælpe dig med, at fragte den hjem. Uanset om du har købt den i Paris eller Palm Beach. Det kan du læse mere om i det næste afsnit af artiklen.

Se auktion

Køb på bilauktion – fragt med Suitrace

Er du interesseret i fragt af din veteranbil, eller påtænker du, at købe noget på auktion, så hjælper Suitrace dig, uanset hvor i verden bilen står. Du kan sende en forespørgsel på fragt af din bil lige her.

Skal du på en auktion, ude i verden? Eller måske byde hjemmefra?

Du kan naturligvis også finde online-auktioner på sider som ebay. Og det har vi lavet en guide til, så du kommer til at foretage det rigtige valg, når du skal have en ny klassisk bil eller veteranbil. Du kan læse guide til auktioner online her.