logo

Hvordan har din bil det? Bestil et gratis sundhedstjek af din klassiske eller specialbil.Lige som de fleste af os, når vi er nået en hvis alder, går vi til lægen for lige at blive tjekket igennem om det hele er som det skal være, mener vi her hos SuitRace, at det er en god idé også at give sin klassiske bil et sundhedstjek en gang imellem.

Det er både for bilens skyld, men ikke mindst for din egen skyld! Det jo nu en gang sjovere at forebygge end at helbrede, og de fleste af os har en klassisk bil for at køre i den, på alle de tidspunkter vi kan slippe afsted med det.

Derfor har vi her hos SuitRace, i samarbejde med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, udviklet et gennemgående sundhedstjek af din bil. Det er simpelthen en grundig gennemgang fra forlygte til baglygte, som ender ud i en udførlig rapport med tilstanden på din bil. Samtidig giver vi vores mening om hvor vigtigt det er at få lavet de forskellige punkter, så der kan planlægges med vedligehold. Det minimere risikoen for uforudsete driftsstop og gør det nemmere at få et overblik over økonomien.

BEMÆRK at hvis du køber et Exclusive medlemskab hos SuitRace til 2.995 DKK/år får du automatisk et gratis sundhedstjek. Se medlemskaber her.

Pris: Bemærk venligst at denne service kun er gratis for vores Exclusive medlemmer. Er du Basic eller Premium medlem kan denne service tilkøbes for 2195 DKKOfte stillede spørgsmål

Et Sunhedstjek er et værkstedseftersyn af din bil. Lige som de fleste af os, når vi er nået en hvis alder, går til lægen for lige at blive tjekket igennem om det hele er som det skal være, mener vi her hos SuitRace, at det er en god idé også at give sin klassiske bil et sundhedstjek en gang imellem.

Både for bilens skyld, men ikke mindst for din egen skyld! Det er jo nu en gang sjovere at forebygge end at helbrede. Og de fleste af os har en klassisk bil for at køre i den, på alle de tidspunkter vi kan slippe afsted med det.

Derfor har vi her hos SuitRace, i samarbejde med vores nøje udvalgte samarbejdspartnere, udviklet et gennemgående serviceprodukt vedrørende Sundhedstjek af din bil.

Det er simpelthen en grundig gennemgang fra forlygte til baglygte, som ender ud i en udførlig rapport med tilstanden på din bil. Samtidig giver vi vores mening om hvor vigtigt det er at få lavet de forskellige punkter, så der kan planlægges med vedligehold. Det minimerer risikoen for uforudsete driftsstop og gør det nemmere at få et overblik over økonomien.

BEMÆRK venligst, at hvis du køber et Exclusiv-medlemskab hos SuitRace til 2.995 DKK/år får du automatisk et gratis sundhedstjek. Se vores medlemskaber her.

Hvis du er Exclusiv-medlem er et SuitRace certificeret sundhedstjek udført hos en af vores samarbejdspartnere, gratis. Hvis du er Premium-medlem, koster det kr. 2150 DKK. Og for vores Basis-medlemmer er prisen 3490 DKK: Se liste over samarbejdspartnere her.

Du skal regne med at værkstedet skal have din bil i 2-5 timer. Derefter skal vi bruge én dag til at skrive din rapport, som du modtager inden for 5 hverdage efter at sundhedstjekket er udført.

A. Du køber dit sundhedstjek her på SuitRace.com ved at tage kontakt

B. Du booker derefter tid hos det værksted som passer dig bedst, og aflevere blot en udskrift af din kvittering fra os.