logo

Har du eller din mekaniker fundet en del på din klassiker som skal skiftes, og nu står du/i med delen i hånden, men kan ikke rigtigt finde ud af hvad det er den hedder? Og hvad hedder den på engelsk? Og er det den hedder, egentlig også det den bliver kaldt i folkemunde?

Hvis du på et tidspunkt har stået i denne situation, ved du også hvor utroligt svært det kan være at finde den del man mangler, og hvor lang tid der kan bruges på at afsøge nettet og diverse stumpemarkeder.

Denne problematik vil vi gerne gøre vores ypperste for at afhjælpe, og dermed spare dig for både tid og penge.Definer reservedelen

  • Send én beskrivelse af hvilken reservedel du mangler og/eller hvad der er galt med bilen
  • Gerne understøttet af vare nr. samt links til en evt. webshop.

Vi kontakter dig

  • Og I tager en dialog omkring dine behov.
  • Efterfølgende modtager du én bekræftelse inkl. oversigt på de ønskede reservedele til din bil.

Indkøb og betaling

  • Vi sender en samlet faktura til betaling.
  • Når vi har modtaget betaling, indkøber vi delene og bekræfter forventet leveringsdato.

Pris Søg Reservedel: 10% af handelsprisen på de indkøbte dele, eller min. 750 DKK.Ofte stillede spørgsmål

Definitionen af hvilken reservedel din bil mangler er ikke altid lige til.

Har du eller din mekaniker fundet en del på din klassiker som skal skiftes, og nu står du/i med delen i hånden, men kan ikke rigtigt finde ud af hvad det er den hedder? Og hvad hedder den på engelsk? Og er det den hedder, egentlig også det den bliver kaldt i folkemunde?

Det er heller ikke altid ligetil at skaffe den eller finde ud af hvad den koster at få leveret i Danmark, hvis den eksempelvis skal indkøbes i USA.

Hvis du endelig finder en del på eks. en amerikansk hjemmeside, hvad koster det så at få den leveret i Danmark inkl. told og moms?

Hvis du på et tidspunkt har stået i denne situation, ved du også hvor utroligt svært det kan være:

1) at finde den del man mangler?

2) hvor lang tid der kan bruges på at afsøge nettet og diverse stumpemarkeder?

3) hvordan beregner du den samlede pris leveret på din adresse i Danmark?

4) hvordan betaler du for vare i eks. USA, hvis de kun accepterer amerikanske kreditkort?

Denne problematik vil vi gerne gøre vores ypperste for at afhjælpe, og dermed spare dig for både tid og penge. SuitRaces egne eksperter har nemlig mange års erfaring, både som mekanikere, indkøbere og reservedelsspecialister. Med hjælp fra vores kompetente team vil vi gøre vores ypperste for, så hurtigt som muligt, at fortælle dig hvad det er for en del du leder efter.

A. For at kunne hjælpe dig på bedste vis, skal vi bruge så meget information som overhovedet muligt.

B. Står du eller din mekaniker eksempelvis med én del til din klassiker i hånden, men kan ikke rigtigt finde ud af hvad det er den hedder? Og hvad hedder den på engelsk? Og er det den hedder, egentlig også det den bliver kaldt i folkemunde? Så send os billeder af delen, evt. serienummer, mærke, model, årgang og motorstørrelse på din bil.

C. SuitRaces egne eksperter har mange års erfaring, både som mekanikere, indkøbere og reservedelsspecialister. Med hjælp fra vores kompetente team vil vi gøre vores ypperste for, så hurtigt som muligt, at fortælle dig hvad det er for en del du leder efter samt indkøbe og fragte delen hjem til dig.

A. Prisen for Concierge servicen Søg reservedel er 10% af handelsprisen på de indkøbte dele, eller min. 750 DKK for vores Premium og Exclusive medlemmer. Hvis du er Basic medlem er prisen 15% af handelsprisen eller min. 2500 DKK.

B. Hvis du kun ønsker, at vi hjælper med at definerer hvilken reservedel du skal bruge, men ikke står for selve indkøb og levering, så er prisen 750 DKK for vores Premium og Exclusive medlemmer og 2500 DKK for vores Basic medlemmer.

C. Du betaler selvfølgelig også for selve reservedelen og evt. fragtomkostninger til din adresse i Danmark. Hvis din reservedel importeres udenfor EU, så skal du også påregne omkostninger til told og moms.

D. Vi vil altid oplyse dig om den samlede pris inden vi handler en reservedel på dine vegne.

E. Handles dine reservedel i en anden valuta, eks. USD, GBP eller EUR skal du påregne en kurssikring på 5%.