logo

Drop de mange timer foran computeren i forsøget på at finde den bil du leder efter.

SuitRace har nemlig en hel stab af kompetente personlige shoppere, som alle er specialister inden for specifikke områder. Vi står altid klar til at finde det du lige står og mangler, og så kan du jo passende bruge tiden på det du gerne vil, imens vi ”shopper” for dig.Definer dine ønsker

  • Fortæl os hvad du leder efter: Mærke, model, årgang, motor, farve m.m.
  • Vær så specifik som muligt
  • Hvis du har et budget, del det med os.
  • Andre specifikke ønsker

Personal Shopper

  • Din Personal Shopper kontakter dig og sammen aftaler i nærmere omkring selve indkøbet af din nye bil.
  • Vi sender bekræftelse samt faktura på indkøb af bil.

Indkøb og betaling

  • Når vi har modtaget betaling indkøber vi bilen og bekræfter estimeret leveringsdato på din adresse i Danmark.
  • Handles bilen i eks. USA, holder vi dig løbende orienteret.

Pris Personal Shopper: 5.000 DKK pr. bil.Ofte stillede spørgsmål

SuitRace Personal Shopper, er tilgængelig for Premium og Exclusive medlemmer. Går du med tankerne om at købe en klassisk eller specialbil, men er usikker på hele forløbet, alt fra dialogen med sælger, bilens stand, betaling til sælger, hvordan den evt. importeres fra USA eller et andet land udenfor Danmark m.m.

Heldigvis fjerner SuitRace Personal Shopper servicen alle disse bekymringer og giver dig mulighed for at handle din bil med tryghed i maven.

Fortæl os, hvad du leder efter og vær så specifik som mulig:

A. Gerne billeder eller links til bilen, hvis du har set en tilsvarende på nettet.
B. Bilmærke, model, årgang, motor, farve, størrelse, materiale osv.
C. Alle andre oplysninger omkring bilen, som du tænker kan være relevante – hellere lidt for mange oplysninger end for lidt.

Vi kontakter dig selvfølgelig hvis der er noget vi er tvivl om, eller hvis der er nogle oplysninger vi mangler.

A. Hvis du har et budget for hvad bilen maksimalt, må koste, er det vigtigt for os at vide det.

B. Du må også gerne informerer os om budget inkl. dansk registreringsafgift eller uden dansk registreringsafgift.

A. Din Personal Shopper er definitionen på din personlige kontakt hos SuitRace som assisterer dig fra A-Z med at købe din bil. Vi har et team af professionelle folk, der brænder for biler og bestræber sig på at yde en professionel service overfor dig.

B. Du får selvfølgelig din egen personlige shopper, også selvom der skal bruges forskellige eksperter til at løse opgaven, vil du kun have en kontaktperson hos SuitRace. Det skal jo være nemt at have en personlig shopper.

C. Din personlige shopper vil være i tæt og løbende kontakt med dig omkring processen, og hvor langt vi er kommet, så du hele tiden er opdateret og kan føle dig tryg.

D. Din personlige shopper vil fremsende de relevante emner vi finder, og når du har godkendt hvilken der skal købes vil vi enten foretage handlen på dine vegne og sørge for at det købte bliver leveret til dig, eller hvis du selv ønsker at foretage handlen vil vi videregive sælger oplysningerne til dig.

A. Når du gør brug af vores specialister, koster det 5.000 DKK pr. bil.

B. Afregning sendes på en separat faktura og betales forud.

C. Vi køber selvfølgelig heller ingen service eller ydelse på dine vegne uden at det er udtrykkeligt aftalt med dig, dette kunne eksempelvis være en bilinspektion.

A. Til det spørgsmål er der kun et svar: Det ved vi simpelthen ikke.

B. Du kan dog være sikker på at vi ikke bruger 1 minut længere end højst nødvendigt, og at vi højst sandsynligt er væsentlig hurtigere end du selv vil være. Det skyldes vores mange års erfaring i branchen, både på den ene og den anden side af bordet. Det betyder samtidig at vi uden tvivl har væsentlig flere og andre kilder til at finde det du ønsker. Hvilket jo er lig med et større udvalg, en højere kvalitet og ofte også en lavere pris.