logo

Transport af din bil

Du kan nu beregne din egen fragtpris hos SuitRace for biler.
Så ønsker du at bestille en fragt nemt og hurtigt ? Så klik på bil.

Hvad skal fragtes?

Bil

Hvad skal fragtes?

Bil

Hvad skal fragtes?

PakkeOfte stillede spørgsmål

Bilfragt fra USA

Leveringstiden afhænger af hvor vi skal fragte din bil til/fra.

Bilfragt USA

Ved afhentning hos sælger i USA, skal du regne med 3-10 hverdage for at hente bilen og fragte den til havneterminalen på østkysten. Transporttiden afhænger af hvor bilen skal afhentes og om den kan køre.

Eksempel: 1963 Corvette, der kan køre fra Philadelphia, Pennsylvania.

Booking af transport mandag, afhentning tirsdag og levering på havneterminalen torsdag.

Dokumenthåndtering US customs: 5-10 dage.

Containerfragt til Aarhus havn: 21-30 dage.

Med udgangspunkt i dette eksempel, vil det tage 29-40 uger at fragte en 1963 Corvette hjem fra USA.

Følgende er vigtigt, når du skal fragte en bil fra USA:

1) Original title samt bill of sales, som begge er udstedt til dig som køber sendes til US customs/Havnterminalen, hvor bilen fragtes fra. Dokumenterne skal være fremme inden bilen ankommer.

2) Sælger er fleksibel mht. afhentning af bilen. Og kan hvis det er nødvendigt mødes med vognmanden, der henter bilen, på den nærmeste store parkeringsplads, hvor det er nemt for vognmanden at læse bilen. Dette kun, hvis det område hvor bilen er lokaliseret er svært tilgængeligt for større lastbiler.

Bilfragt i Danmark

Vognmanden leverer ofte indenfor 1 uge. Du kan altid betale dig fra en hurtigere levering. Men husk på at det er anderledes at fragte en bil end eks. én palle eller pakke.

Bilfragt fra Europa:

Det afhænger af hvor i Europa bilen skal hentes, men du skal regne med 2-3 uger. Hvis din bil skal hentes i alperne eller andre steder, hvor det kræver ekstra kørsel og hvor der ikke i forvejen er meget transport, skal du forvente ekstra leveringstid.

Bilfragt fra Mellemøsten:

Der er mest transport til og fra Dubai og her tager det ca. 4-6 uger at fragte biler.

USA

Vi kontakter afsender og arrangere afhentningen af bilen. Her skal vi også bruge en kopi af den originale title samt bill of sales.

Danmark

Vi booker transporten og videregiver informationerne til vores vognmand, så han kan afhente bilen i det aftalte tidsrum. Vær opmærksom på at vognmanden skal bruge 5-7 dage for at koordinere afhentningen.

Sverige

Vi booker transporten og videregiver informationerne til vores vognmand, så han kan afhente bilen i det aftalte tidsrum. Vær opmærksom på at vognmanden skal bruge 5-10 dage for at koordinere afhentningen.

Syd Europa

Vi booker transporten og videregiver informationerne til vores vognmand, så han kan afhente bilen i det aftalte tidsrum. Vær opmærksom på at vognmanden skal bruge 5-14 dage for at koordinere afhentningen.

Mellemøsten – Dubai

Der gælder helt andre regler og det afhænger af den enkelte bil, der skal fragtes hjem, men vi kan helt sikkert hjælpe. Transittiden er ca. 4-6 uger.

Anvend vores fragtberegner til at beregne din transportpris. Venligst vær opmærksom på at prisen er estimeret og afhænger af hvor bilen skal afhentes, om den kan køre, starte, styre, rulle og hvor stor den er.

Transportforsikring er et obligatorisk og koster 2% af bilens handelsværdi eller minimum $150.

USA, Europa, Mellemøsten og Danmark.

Vi håndterer fortoldningen af dit køretøj direkte med tolderne i Danmark. Hvis du importerer én bil udenfor EU, skal der betales told og importmoms.

Er bilen + 30 år gammel og i original stand, klassificeres den som veteranbil og du betaler kun 5% i importmoms og ingen told. Told og moms beregnes på baggrund af bilens handelspris + fragtomkostningerne til Danmark.

Vi håndterer eksportfortoldningen og importfortoldningen. Det er et krav at de originale papirer kan sende til den lokale toldmyndighed for at håndtere fortoldningen. I USA skal US customs eks. bruge den originale title og en underskrevet bill of sales.

Du har altid en kontaktperson hos SuitRace, der kan assistere dig undervejs.