logo

Bilinspektion

Du kan nu sikre dig at du ikke bliver snydt når du køber en klassisk bil. SuitRace tilbyder
inspektion og vurdering af din klassiske bil for at give dig ro i maven.
VI HAR EN FAST INSPEKTIONSPRIS PÅ 2.499 KR. I USA og Danmark.
Skal vi udføre en bilinspektion i et andet land, kontakt os for at få et tilbud.

Bestil inspektion

Bestil en bilinspektion her på vores hjemmeside eller ring til os på vores telefon.

Bestil inspektion

Inspektøren inspicerer

Vores ekspert inspektør vil kontakte vedkommende hvor bilen står. Der aftales et tidspunkt for inspektionen af bilen. Inspektøren vil derefter tage hen til bilen for at udføre inspektionen.

Modtag din Rapport

Vores inspektør uploader inspektions rapporten til os. Rapporten gennemgår en evalueringsproces og bliver fejlkontrolleret. Herefter bliver rapporten sendt i PDF til dig på mail.Ofte stillede spørgsmål

Én inspektion kan tage alt fra 2-10 dage. Det afhænger af hvornår sælger har tid til at inspektøren kan komme forbi og inspicerer bilen.


Eksempel: Bookning af inspektion mandag. Inspektøren får besked om inspektion og kontakter sælger samme dag eller dagen efter og aftaler tidspunkt for inspektion, eks. onsdag. Torsdag samler inspektøren alle informationer og du modtager en samlet rapport inkl. billeder.


Vi udfører på nuværende tidspunkt inspektion af bilen i USA og Danmark. Vi kan også tilbyde inspektion i andre lande, men prisen kan ikke fastsættes på forhånd.


Inspektionen udføres typisk inden for 2 hverdage afhængigt af inspektørens tidsplan, sælgerens tidsplan og vejret. Inspektioner, der afsluttes på en fredag, vil typisk modtage rapporten mandag formiddag. Vi gør vores bedste for at afslutte inspektionerne den efterfølgende arbejdsdag, så længe sælgeren gør bilen tilgængelig til revision, og inspektionen er bestilt tidligt nok dagen før. Lejlighedsvis kan sælgerens tidsplan, inspektørens tidsplan eller vejret medføre forsinkelser. Bemærk venligst, at vi ikke kan garantere en dato for inspektion på grund af faktorer som er uden for vores kontrol. Kunder opfordres derfor til at planlægge i overensstemmelse hermed og træffe foranstaltninger til at holde et køretøj, hvis det er nødvendigt. Vi gør vores bedste for at udføre inspektionen så hurtigt som muligt. Jo hurtigere du placerer din inspektion, jo hurtigere kan vi udføre den. Bemærk venligst at vi ikke udfører inspektioner i weekenderne og det er ikke muligt at fremskynde én inspektionsrapport

Du betaler for inspektionen, når du bestiller den. Dvs. du betaler altid forud. Hvis køretøjet sælges inden vi sender en inspektør, er det muligt at sætte din ordre på hold, og du kan bruge beløbet du har betalt for inspektionen, til inspektion af et andet køretøj.

Vi arbejder målrettet på at udføre din inspektion så hurtigt som muligt. Det betyder også, at når du først har booket en inspektion, kan du ikke efterfølgende annullere den. Du skal derfor være sikker på hvilken bil(er), du ønsker at udføre inspektionen på inden du booker inspektionen. Hvis køretøjet sælges inden vi sender en inspektør, er det muligt at sætte din ordre på hold, og du kan bruge beløbet du har betalt for inspektionen, til inspektion af et andet køretøj. Hvis du køber et køretøj, før vi har udført inspektionen, tilbyder vi ikke en annullering eller refundering.

Når du modtager din rapport, skal du give dig god til at læse den igennem. Vi anbefaler at du først læser rapporten og efterfølgende ser dine billeder igennem. Hvis du har spørgsmål til din rapport, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ikke alle lokationer er let tilgængelige, eller kræver ekstraordinært kørsel. I vise tilfælde vil vi derfor opkræve et ekstra kilometer-tillæg. Dette er oftest tilfældet i USA i ydre områder. Du vil blive kontaktet såfremt der er kilometer-tillæg på din inspektion.

Hvis sælgeren ikke overholder en aftale med inspektøren og derfor ikke er tilstedet som aftalt, vil du modtage en rapport med et billede af køretøjets placering for at informere dig, at inspektøren var tilstede som aftalt. Inspektøren vil altid forsøge at kontakte sælgeren for at sikre at inspektionen kan udføres på det aftalte tidspunkt.

Vi vil altid foretage en testkørsel af køretøjet, så længe bilen er lovlig til gadekørsel, sikkert at køre i, og sælgeren tillader os at køre den. Det forekommer at testkørslen udføres af sælger eller sælgerens repræsentant på grund af forsikring og ansvar.