logo

Classic Car Concierge

Hør lidt om hvem vi er og hvorfor vi gør det!

SuitRace - Car - Concierge

Alle klassiske bilejere er startet det samme sted – nemlig ved drømmen om en dag at komme til at eje en klassisk eller specialbil. Om drømmen startede hjemme på børneværelset, hvor modelbilerne fik den absolutte opmærksomhed, på bilferien ned gennem Europa eller af den betagende bil, der fangede opmærksomheden inde i TV’et, så er kulminationen den samme – nemlig den dag, hvor drømmen blev til virkelighed.

Men hvordan realiseres og udleves drømmen? Vejen dertil har for de fleste ikke været ligetil og for nogle har de måske allerede opgivet den. Årsagerne kan være mange, og derfor har SuitRace set dagens lys for at realisere bildrømmen og gøre det sjovt og enkelt at eje en klassisk eller special bil. Med dette være med til at aflive de unødige bekymringer og i stedet give bilentusiasten mulighederne, skrue op for køreglæden og ro til at dyrke passionen.

SuitRace skal ikke kun hjælpe ejeren, men også den potentielle bilejer og den nysgerrige med alle aspekter inden for bilverden af klassiske og specialbiler. Det gælder alt lige fra det lavpraktiske med olieskift og køb af bil over juraen og lovningen og til det finansielle aspekt med lånefinansiering og leasing.

”Vi kan skaffe det meste, det komplicerede tager bare lidt længere tid”

Hvorfor navnet SuitRace?

Det elegante jakkesæt, de rigtige sko og handsker, det hele var kendetegnet for en rigtig gentlemen, når han kom kørende i sin sportsvogn for +60 år siden. For os hænger det elegante outfit sammen med sportsvognen og identificerer vores passion for de smukke, elegante og unikke biler. Vi vil gerne ”klæde” dig elegant på til at eje og udleve din drøm om en klassisk og/eller specialbil. Vi kalder det SuitRace og det er navnet på vores Concierge Service for bilentusiasten. ”