l

Betingelser hos SuitRace.com

Salgs- og leveringsbetingelser

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af de angivet services her på suitrace.com, herunder bl.a. markedspladsen for biler og reservedele, transport, finansiering og bilinspektion.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via suitrace.com. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Suitrace.com ejes og drives af Suitrace ApS, CVR-nr. 38828630, adresse Kigkurren 8D, 1. tv, 2300 København S, tlf. 31 33 44 80, og e-mailadresse classic@suitrace.com.

Aftalens varighed

Ved oprettelses af en annonce på markedspladsen for biler og reservedele, gælder aftalen kun indenfor den valgte periode.

Betaling og levering

Suitrace.com udbyder forskellige tjenesteydelser og services, hvor der opkræves betaling. Priserne for disse vil fremgå på suitrace.com.

Suitrace er til enhver tid berettiget til at ændre prismodel, priser og afregningsformer, uden varsling. Ydermere er suitrace berettiget til at justere priser i forbindelse med kampagner, lancering af nye services m.m.

Vi modtager betaling med: Mobilepay, Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro eller JCB.

Hvis der foreligger et gebyr på det enkelte kreditkort som vil blive pålagt forbrugeren, vil dette gebyr fremgå inden endelig afregning af den pågældende service eller tjenesteydelse.

Beløbet trækkes først, når services eller tjenesteydelsen iværksættes.

Vi leverer tjenesteydelsen efter, du har trykket godkendt. Dvs. når du har accepteret vores betingelser og bekræftet din bestilling. Opretter du eksempelvis en annonce på markedspladsen for biler, vil vi først tage betaling, når du har godkendt betalingen.

Suitrace formidler kontakten – sælger og køber indgår aftalen.

Suitrace og vores samarbejdspartner formidler kontakten mellem køber og sælger på de services og tjenesteydelser, vi tilbyder via suitrace.com. Sælger og bruger af platformen suitrace.com er selv ansvarlig for opsætning og beskrivelse af indhold, prissætning, kundekontakt og levering af de varer og tjenesteydelser, som sættes til salg vi suitrace.com.

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du indgik aftalen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du fortryder ved at give os besked om, at du fortryder. Du skal sende os en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til Suitrace ApS, Kigkurren 8D, 1. tv 2300 København S, +45 31 33 44 80 og classic@suitrace.com.

Du skal betale for den del af ydelsen, der er leveret indtil din fortrydelse. Hvis du ønsker, at leveringen af ydelsen skal påbegyndes inden udløbet af fortrydelsesfristen på 14 dage. Det beløb du skal betale, er et beløb, der står i forhold til omfanget af de ydelser, der er leveret indtil det tidspunkt, hvor du informer os om, at du fortryder købet, sammenlignet med den fulde opfyldelse af aftalen. Har du eks. valgt at annoncere din bil, betaler du for den perioden bilen har været annonceret på markedspladsen.

Reklamation – Klager over tjenesteydelsen

Hvis ydelsen ikke svarer til det aftalte, kan du henvende dig til os på classic@suitrace.com eller tlf. +45 31 33 44 80. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. En klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse classic@suitrace.com.

Finansiering af bilkøb i Totalbanken

Totalbanken A/S og Suitrace ApS har indgået et samarbejde, som betyder, at der via suitrace.com tilbydes en finansieringsløsning til klassiske biler, som skal bidrage til, at flere får mulighed for at udleve drømmen om en klassisk bil.

Billånet kort beskrevet:

  • Rente på 4,95 pct. p.a.
  • Udbetalingen skal være min. 30 pct.
  • Inspektionsrapport på bilen skal udarbejdes i samarbejde med Suitrace.
  • Der skal stilles sikkerhed i bilen.
  • Lånets løbetid er max 9 år.
  • Långivning sker i overensstemmelse med Totalbankens kreditpolitik i øvrigt

Via suitrace.com kan man beregne låneydelse og –omkostninger og herefter sende kontaktinformation til Totalbanken, som herefter vil tage hurtig kontakt for nærmere dialog om den ønskede finansieringsløsning.

Læs mere om Totalbanken på totalbanken.dk.

Eksempel på låneberegning

Eksempel på beregning af billån på 175.000 kr. ved køb af en bil til 250.000 kr. og 30% i udbetaling: Ved et samlet kreditbeløb på 175.000 kr. med en pålydende rente på 4,95% p.a. svarende til en variabel debitorrente på 5,043 % p.a. (renters rente) og en løbetid på 9 år er de månedlige ydelser på 2.136 kr. ÅOP er på 6,6%. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, udgør 230.639 kr., heraf udgør etableringsomkostninger 6.450 kr., offentlige udgifter 4.360 kr. og renter 44.829 kr. Lånet kræver normal kreditvurdering, jf. Totalbankens gældende politikker.
DIBS - Payments made easy