l

Opbevaring af din bil

Vinteropbevaring af bil

Vi tilbyder sikker, tør og frostfri vinteropbevaring af din klassiske bil i aflåst hal med videoovervågning og alarm.

Vi sætter en stor ære i at passe godt på din  klassiske bil og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde vores helt egen vinteropbevaring kun til klassiske biler i Nordsjælland.

 

Prisen er 1100 DKK + moms pr. måned (minimum 6 måneder). Vi kan også tilbyde at opbevare din bil over sommeren. Er der behov for 12 måneders opbevaring eller mere indgås særlig aftale.

 

Vi ønsker at passe godt på din bil, derfor stiller vi også nogle basale krav, som vi selvfølgelig hjælper med på bedste vis.

 

Det er et krav, at der placeres  dryp / olie bakke under motor og gearkasse for at forhindre oliespild på gulvet. Hvis du ikke selv har olie bakker kan de erhverves af os til 349 inkl. moms pr. stk.

For at fjerne muligheden for at der sker en kortslutning i din bil, med deraf følgende risiko for brand skal batteriet frakobles. På langt de fleste biler kan det gøres med hjælp af en lille svensknøgle på 1 minut (du behøver ikke at fjerne batteriet fra bilen). Dette er også din sikkerhed for, at nabobilen ikke pludselig selvantænder og beskadiger dit køretøj.

Tilkøb til vinteropbevaring

1. Minimer risikoen for at din bil begynder at “hoppe” efter vinteropbevaring. Køb parkerings plader, så der ikke kommer flatspot på dækkende. Pris pr. stk. 1299 DKK inkl. moms (1 stk. = plader til 4 hjul).

 

2. Cover til bilen, så er den beskyttet mod støv og snavs. Så bliver det også betydelig nemmere at gøre den forårsklar. Pris pr. stk. 899 DKK inkl. moms.

 

3. Intelligent batterilader, der forlænger levetiden og beskytter mod overladning af bilbatteriet. Din bedste garanti for at holde dit batteri i topform, så en problemfri forårs opstart af bilen optimeres. Pris pr. stik 649 inkl. moms.

Forsikring

Det er et krav at din bil er forsikret og at dit forsikringsselskab er blevet informeret at bilen står opbevaret hos os.

Book vinteropbevaring

Udfyld kontaktformularen til højre med dit navn, adresse samt hvilken bil du gerne vil opbevare. Så kontakter vi dig og vi tager en snak om dine behov og ønsker for din vinteropbevaring.

Fulde navn
Email

Må vi ringe til dig omkring denne besked?

Tlf.-nr.

Giv os et kald

31 33 44 80